Forum dyskusyjne
Szok po meczu z Portugalią

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Mistrzostwa-Swiata.net > Forum > Kosz
Autor Wiadomość
Administrator
Site Admin

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 12:51  Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć!

Wczoraj włączając telewizor o 20 na TVP2 byłem pewien porażki reprezentacji Polski. Wyobraźcie sobie szok, jaki doznałem, gdy Smoli strzelił pierwszą, a później drugą niesamowitą bramkę. Wtedy to zastanowiłem się nad naszą reprezentacją - to fart, szczęście, słabsza forma przeciwników, czy może rzeczywiście drzemie w nas potencjał?

Ponadto jestem pod wrażeniem gry Smolarka. Niby niewielki, niepozorny, ale okrutnie skuteczny.

Niesamowicie wczoraj też grał Kowalewski. Pewnie wychodził do piłek, skracał kąt... Bramkarz pierwsza klasa.

Ciekawi mnie, czy do meczu z Belgami Polacy wyjdą z tym samym nastawieniem, co na mecz z Portugalczykami.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pawellos:)

PostWysłany: Czw Lis 29, 2007 22:00  Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Polska nasy duma Very Happy Portuglaie ograla,blegie wsyzstkich Very Happy Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KAKA

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 19:40  Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadza się. Narazie forum nie żyje, ale już niedługo wystrtujemy z nową wersją. Cool
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Mistrzostwa-Swiata.net > Forum > Kosz

Skocz do: