Chciałbym na poważnie zająć się bukmacherką (tzn. zarobić trochę kasy Wcześniej nie obstawiałem jeszcze nigdy online, jedynie grałem trochę w punktach stacjonarnych (ale to w sumie były próby).
Dlatego mam nadzieję że polecicie mi kogoś sprawdzonego.
Szukam bukmachera który spełni następujące warunki:
- bezproblemowy przelew pieniędzy na ich konto
- bezprolemowa wypłata pieniędzy z ich konta na moje (bez wysyłania jakiś dokumentów typu dowód osobisty itp.)
- łatwy w obsłudze
- najlepiej wszystko to w walucie PLN
- konkurencyjne kursy
dzięki z góry za rady i rekomendacje
kiler
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 12:20
ja proponuję zakłady w bwin. z własnego doświadczenia (i z tego co możesz sobie poczytać na innych forach) to jest jeden z częściej polecanych buków, i jeśli jesteś początkujący to powinieneś zacząć od niego. Ja nie miałem jeszcze nigdy problemów z wypłatą kasy, a dodatkową dużą zaletą jest różnorodna oferta, jakiej nie znajdizesz chyba nigdzie u polskiego buka.
witam,
równiez zdecydowanie bwin-jest chyba najwiekszy i na pewno najbardziej godny zaufania. Oprócz tego jeśli obstawiasz to na pewno zainteresuje Cię taka stronka - www.sportandmore.pl - nie ma tam jak na wielu forach wymian typów 'użyszkodników', ale swoje spostrzeżenia opisują specjaliści - warto zajrzeć i porównać z własnymi typami.